Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/7/6/kompanigiraff.se/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Tombola Tragique | Kompani Giraff

Tombola Tragique

Ett sällskap maniska bergochdalbaneentusiaster som cyklar på väg till sitt livs åkupplevelse blir startskottet för en räcka märkliga händelser.  Vi möter en steppande dam i en popcornlåda, en telepatiskt pianospelande kaninherde och ett brudpar som fastnat i sin ram.  Alla har de en gång dragit lotter ur samma tombola och nu möts de på nytt i en popcornstorm.

Tombola Tragique är en bisarr Salong Giraff produktion inspirerad av kaosteorin. Ett drömspel fyllt av komik och poesi med cirkusartister, dansare, mimare och skådespelare till nyskriven livemusik framförd av Sthlm Hamsters. Spelades på Orionteatern 2010-2011.

Directed by: Viktoria Dalborg, Erik Åberg, Stina Oscarson
Music: Magnus Larsson & Sthlm Hamsters
Scenography: Lars Jansson
Ljus: Raimo Nyman
Costume: Sus Soddu
Attributmakare: Signe Fredricson
Koreografi: Gunnlaugur Egilsson
Medverkande: Nina Åkerlund, Kiruna Stamell, Robert Fux, Viktoria Dalborg, Emelie Jonsson, Magnus Jacobsson, Gunnlaugur Egilsson, Alexander Weibel Weibel, Erik Åberg.
Livemusik: Sthlm Hamsters
Posterfoto: Ingrid Svensson